Accu vervangen

iPhone batterij snel leeg

Een telefoon met een batterij die niet lang meegaat is erg vervelend. Dit komt regelmatig voor bij de iPhone. Na verloop van tijd merk je dat je telefoon sneller leeg is dan voorheen. Hierdoor ben je genoodzaakt om je telefoon meerdere malen op een dag op te laden. Dit verslechtert de accu alleen meer en meer. Het is de hoogste tijd om je batterij te laten vervangen.

iPhone valt zomaar uit

Op den duur komt het zelfs voor dat je telefoon ineens uitvalt, ondanks dat de batterij nog lang niet leeg is. Dit is natuurlijk erg frustrerend. Tenslotte wil je natuurlijk wel kunnen vertrouwen op je telefoon. Een instabiele accu komt regelmatig voor en is niets nieuws. Op het moment dat je dit steeds vaker meemaakt, is het de hoogste tijd om contact op te nemen met ons.

Repareer mijn iPhone

iPhone batterij problemen

Daarnaast kan je ook geluidsproblemen, verbindingsproblemen en beeldproblemen ondervinden door je kapotte iPhone batterij. Dit komt doordat je batterij kan gaan opzwellen en dit druk kan gaan uitoefenen op de andere onderdelen. Dit is natuurlijk levensgevaarlijk, omdat je niet weet wanneer je batterij de druk niet meer uithoudt. Het ontploffen van je batterij is natuurlijk iets dat je liever niet wilt navertellen. Voorkom het en onderneem op tijd actie.

iPhone batterij vervangen

Heb jij last van een slechte instabiele accu of heb jij een slechte accuduur? Wij kunnen je batterij vervangen op locatie. Je bent je toestel maar even kwijt en je krijgt garantie dat wij alleen werken met de beste onderdelen. Je kunt ons callcenter 24/7 bereiken op het telefoonnummer 085-301 90 49 of kies hieronder het toestel dat je hebt.

Zelf oplossen

Voordat je besluit om een afspraak in te plannen, kun je natuurlijk ook eerst zelf het probleem proberen op te lossen. Niet door je batterij zelf te vervangen, want dat kan ervoor zorgen dat heel je telefoon stuk gaat, maar door je gebruik na te lopen. Vaak kan het uitschakelen van sommige achtergrondactiviteiten en onnodige applicaties op je iPhone al snel zorgen voor verbetering.

Repareer mijn iPhone