Home button kapot

Home button blijft hangen

De home knop, ook wel de home button genoemd, van de iPhone is een van de vier knoppen die de iPhone kent. De meest gebruikte knop van de iPhone is natuurlijk de home knop. Het niet goed functioneren van de home button, kan dan ook erg vervelend zijn. Je kunt hierdoor bijvoorbeeld niet goed schakelen tussen de verschillende applicaties of simpelweg terugkeren naar het beginscherm.

Home button vervangen

In veel van de gevallen gaat het hier slechts om een hardware defect. Het vervangen van de homebutton is vaak de enige oplossing om dit probleem te verhelpen. Het repareren van de kapotte homebutton is vaak geregeld binnen 30 minuten. Je bent hierdoor je toestel maar even kwijt. Nadat de homeknop gerepareerd is, kun je weer zorgeloos gebruik maken van je toestel.

Repareer mijn iPhone

Virtual home button

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om het vervangen van je homebutton uit te stellen. De iPhone kent een alternatief, namelijk de AssistiveTouch. Hiermee kan je de homebutton simuleren. De AssistiveTouche kun je activeren via de instellingen > Algemeen > toegankelijkheid. Het gebruik hiervan spreekt voor zich. Ondanks dat de functionaliteit in de buurt komt van de homebutton, is het gebruik natuurlijk wel anders. De home button blijft dé vertrouwde iPhoneknop en de reparatie hiervan is zo geregeld bij ons. Wij komen naar je toe en repareren je toestel binnen 30 minuten, terwijl jij door kunt gaan met koken, werken en/of lekker sporten.

iPhonerepairs home button

Heb je last van een homeknop die blijft hangen of moet je de homebutton fysiek hard indrukken? Is het niet mogelijk om snel te schakelen en/of terug te gaan naar het beginscherm wanneer jij dat wilt? Bel vandaag nog met iPhonerepairs. Wij komen naar je toe op locatie en repareren je homebutton binnen een mum van tijd.

Repareer mijn iPhone