iPhone camera doet het niet

iPhone camera reparatie

Tegenwoordig kan haast niemand zonder een goed functionerende camera op zijn toestel. Het is van belang om zoveel mogelijk momenten vast te zetten op je toestel. Dit geldt voor zowel de achter camera als de voorcamera. Laatstgenoemde wordt vaak gebruikt voor de populaire “selfie”. Elke iPhone gebruiker weet dat de iPhone verbluffende foto’s maakt. Helaas kan het ook voorkomen dat je camera het niet doet. Je kunt verschillende problemen ondervinden aan je kapotte iPhone camera. Zo kan je toestel slechte foto’s maken of kan het voorkomen dat je camera helemaal niet functioneert. Voordat je besluit om je telefoon te laten repareren, is het belangrijk om zelf even vast te stellen wat het probleem nu eigenlijk is.

iPhone camera defect?

In sommige gevallen kun je uit de foto herleiden wat het probleem is. Je kunt bijvoorbeeld vaststellen of je cameralens vuil of bekrast is. In laatstgenoemde heb je vaak wel een probleem. Je zult namelijk heel de achterkant moeten vervangen als je ooit weer mooie kiekjes wilt schieten. In dit geval gaat het om een hardware probleem. Het kan ook voorkomen dat het gaat om een software probleem. Je camera loopt in dat geval vast of je kunt de camera helemaal niet openen. Probeer in dit geval alle applicaties te sluiten. Dit doe je door tweemaal te drukken om de home button en vervolgens alle actieve applicaties af te sluiten. Lost dit het probleem niet op? Dan kun je nog besluiten om het toestel opnieuw op te starten of je toestel te resetten naar de fabrieksinstellingen.

Repareer mijn iPhone

iPhone flitser doet het niet

Werkt je camera wel, maar werkt je flits nooit mee? Dan kan het zo zijn dat je iPhone flitser defect is. Dit kun je gemakkelijk vaststellen. Dit doe je door een gratis applicatie te installeren. Je kunt bijvoorbeeld de zaklamp-applicatie installeren. Werkt je flitser dan alsnog niet? Dan is je flits module defect en dien je deze te laten repareren.

iPhone camera vervangen

Je iPhone camera vervangen is een niet al te moeilijke ingreep en is in tegenstelling tot de andere reparaties relatief goedkoop. Het zelf vervangen van je camera is niet aan de raden. Je kunt hierdoor het probleem vergroten en in dat geval lopen de kosten al snel op. iPhonerepairs komt graag naar je toe om je camera van je iPhone te vervangen. Dit doen wij bij jou op locatie en dit kost je niks extra’s. Je weet op voorhand wat het gaat kosten, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Maak vandaag nog een afspraak met ons. Binnen 30 minuten kan jij weer flitsende kiekjes en selfies schieten!

Repareer mijn iPhone