iPhone laadt niet op

Wat is er precies defect?

Het niet of instabiel opladen van je iPhone is erg vervelend. Dit hoeft niet meteen aan je iPhone te liggen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Ondanks dat het een vervelend probleem is, is het probleem vaak niet zo groot als dat het lijkt. Voordat je besluit om gebruik te maken van onze reparatie service, is het handig om eerst zelf vast te stellen wat er precies aan de hand is.

Stof in je oplaadpunt

Het komt geregeld voor dat het probleem in een mum van tijd opgelost kan worden. Vaak zit zit er gewoon wat stof in je oplaadpunt. Het verwijderen van alle stof en vuil, moet het probleem oplossen. Het verwijderen kan je voorzichtig doen met een een wattenstaafje. Is het probleem niet opgelost? Dan ligt het waarschijnlijk niet aan het vuil.

Repareer mijn iPhone

Batterij probleem

Het kan ook voorkomen dat je telefoon niet wilt opladen doordat je batterij kapot is. Het kan zelfs voorkomen dat je telefoon de oplader herkent, maar je batterij blijft hangen op hetzelfde percentage. Het uitsluiten hiervan kan je vaak niet zelf doen. Een defecte batterij kan je vaak pas verifiëren bij het openen van het toestel. Het laten vervangen van je batterij is in dit geval de oplossing. iPhonerepairs helpt je hier graag mee.

Kapotte dock connector

Een oplaadpunt wordt ook wel een dock connector genoemd. Deze kan helaas kapot gaan, waardoor je toestel niet meer wilt laden. Het vervangen van je dock connector is in dit geval de enige oplossing. Hoe je oplaadpunt kapot is gegaan, kun je vaak zelf al invullen. Gebruik je een niet originele oplader van Apple? Dan is de kans groot dat het daardoor komt. Ook als je een origineel oplader gebruikt van Apple, kan je dock connector door verkeerd gebruik en/of slijtage niet meer werken.

Vervangen van de iPhone dock connector

Het vervangen van je oplaadpunt kunnen wij, net als de meeste andere reparaties, doen bij jou op locatie. Doordat wij alleen werken met de beste onderdelen en gereedschappen, is je oplaadpunt snel weer de oude. Binnen hooguit 30 minuten is je iPhone weer in jou handen. Je kunt je telefoon meteen gaan opladen. Daarnaast krijg je garantie op de reparatie.
Tip Ligt het toevallig niet gewoon aan je oplader? Probeer eens een ander oplader en een ander stopcontact!

Repareer mijn iPhone 4