Over ons

Wie zijn wij?

Specialist

iPhonerepairs is jouw specialist bij het vervangen, repareren en oplossen van jou iPhone smartphone en/of iPad probleem. Of het nu gaat om een technisch probleem of om je defecte beeldscherm, onze expert komt graag bij jou langs om het probleem op te lossen. Ondertussen kun jij verder gaan met je werk en/of andere bezigheden.

Landelijk netwerk

Wij beschikken over een landelijk netwerk met de beste telefoonexperts. De monteurs van iPhonerepairs doorlopen een streng selectieproces, waarbij kwaliteit centraal staat. Al onze monteurs hebben ruime ervaring met het oplossen van problemen. Daarnaast worden de monteurs continu intern bijgeschoold om alle kneepjes van het vak te leren. Je kunt er zeker van zijn dat jouw iPhone / iPad snel weer de oude is.

Waar en wanneer u dat wilt

Wij repareren jouw toestel aan huis, bedrijf of op een door jou aangegeven locatie. Zo ondervind je zo weinig mogelijk last van het repareren van je toestel. Of je het nu gerepareerd wilt hebben tijdens het werken, in het weekend of in de avond, jij zegt het en wij doen het. Tot snel!

netherlands