Tips en Tricks

Tips & Tricks

Een nieuwe traditie..

De telefoonexperts van iPhonerepairs hebben al heel wat telefoontoestellen gerepareerd. Het valt ons op dat de klanten vaak niet alle handige en gemakkelijke trucjes kennen. Omdat wij onze klanten waarderen en ze daarvoor willen belonen, zijn de monteurs van iPhonerepairs samengekomen op een blauwe zondag. Dit is inmiddels een traditie geworden. De  monteurs komen voortaan elke twee weken samen om de actualiteiten en de nieuwe tips en tricks te bespreken.  Samen denken wij continu na, over wat nou de belangrijkste en handigste tips zijn. De klanten ontvangen de tips en tricks via de email. Wil jij ook op de hoogte blijven van wat onze telefoonexperts bespreken? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief.

De beste T&T

Omdat wij onze bezoekers ook willen belonen, staan hier alvast een aantal tips en tricks. Klik op een tip of trick waar je meer van wilt weten en lezen en deze opent in een nieuw venster. Klaar met lezen en wil je nog zo’n handige tip lezen? sluit het venster en klik op de volgende!

Aanmelden

Alle tips en tricks ontvangen via de e-mail? Je kent het misschien wel. Je wilt je eenmalig ergens voor aanmelden, maar vervolgens krijg je ontzettend veel ongewenste e-mailberichten binnen. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten. Wij weten hoe vervelend  dit is en daarom heeft iPhonerepairs een formulier ontwikkeld. Je kiest zelf wat je wilt ontvangen en wanneer. Klik hieronder op aanmelden om het formulier te openen.

Bekijk hier alle Tips & Tricks.