Verzekering

Schade declareren

Het is bij de meesten niet bekend dat je de schade aan je telefoon vaak kunt declareren bij je verzekering. Dit is natuurlijk zonde, omdat je hier tenslotte recht op hebt. Vaak kan je de schade declareren onder je inboedelverzekering. Wij hebben al van meerdere tevreden klanten meegekregen dat zij hier gebruik van hebben gemaakt. Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden of neem je polis onder de loep. Bij iPhonerepairs krijg je een officieel factuurbewijs van de reparatie.

Telefoonverzekering

Wellicht heb je een verzekering afgesloten bij je telefoon. In dat geval kun je het vaak altijd declareren bij je verzekering. Informeer wel goed naar de voorwaarden, want het kan zo zijn dat je een eigen risico hebt. Voordat je besluit te kiezen voor iPhonerepairs, is het belangrijk om na te vragen bij de verzekering of dat wel mag. Omdat wij behoren tot de goedkoopste erkende telefoonreparateurs, bestaat de kans dat je mag kiezen voor het gebruiken van onze reparatieservice op locatie.

Bij ons krijg je altijd een factuur en garantie op het gerepareerde onderdeel. Mocht het gerepareerde onderdeel problemen vertonen? Dan lossen wij dit samen op.

inboedelverzekering

Bij de meeste basisverzekeringen zit een iPhone en/of iPad zelfs inbegrepen in de verzekering. Dit houdt in, dat je de schadekosten aan je toestel kunt verhalen op je inboedelverzekering. Hiervoor vraagt de verzekeraar vaak een officieel factuur. Alleen dan krijg je het betaalde bedrag terug. Voor meer informatie verwijzen we je door naar de verzekeraar zelf. Hieronder staat een link naar de contactgegevens van een aantal bekende verzekeraars.