Zakelijk

Omzet mislopen

Bereikbaarheid is tegenwoordig van cruciaal belang binnen het bedrijfsleven. Niet bereikbaar zijn, kan er al gauw voor zorgen dat je omzet misloopt. Dit is vervelend en wil je natuurlijk voorkomen. Het is daarnaast ook fijn om je medewerkers te kunnen bereiken wanneer jij ze nodig hebt. Wij weten als geen ander hoe belangrijk dit is.

Onveilige leentoestellen

Het vervelende van de meeste reparatiebedrijven, is dat je het toestel vaak voor een bepaalde tijd kwijt bent. Een leentoestel is vaak wel een optie bij de meeste reparatiebedrijven, maar dit is vaak niet de oplossing waar jij als werkgever een veilig gevoel bij hebt. Daarnaast staan er vaak belangrijke gegevens in de zakelijke telefoon, die je als bedrijf liever binnen het bedrijf wilt houden.

Lage kosten

Het repareren via de provider of bij de producent is vaak erg duur. iPhonerepairs weet als bedrijf zijnde dat de kosten snel kunnen oplopen. Daarom willen wij scherpe tarieven kunnen bieden. Wij houden bijvoorbeeld de kosten laag door grootschalig in te kopen. Daarnaast houden wij ook de vaste kosten van het bedrijf laag. Hierdoor kunnen wij scherpe tarieven rekenen.

Telefoonreparatie zakelijk

iPhonerepairs zakelijk is de zakelijke telefoon reparatie afdeling. iPhonerepairs is in het leven geroepen om de telefoonproblemen waar jij als ondernemer tegenaan loopt op te lossen. Wij kunnen vrijwel alle defecten direct repareren. Dit doen wij bij jou op het werk, wanneer dit jou het beste uitkomt.

Voorafgaand de reparatie doorlopen we samen een reparatieformulier. Samen stellen we vast wat er allemaal gerepareerd moet worden. Vervolgens gaan wij aan de slag in onze eigen mobiele werkplek. Hierdoor heb je geen last van ons en hebben wij toegang tot onze professionele gereedschappen. Vaak hebben onze professionals het probleem al binnen 30 minuten verholpen.

Op factuur betalen

Om het je nog makkelijker te maken als ondernemer, is het bij iPhonerepairs mogelijk om op factuur te betalen. Zo kunnen al je medewerkers gebruik maken van onze diensten en krijg jij een handig overzicht van de reparaties.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 085-301 90 49

Klantenservice zakelijk

Waarom iPhonerepairs?

✓ Klaar terwijl je aan het werk bent

✓ Garantie op elke reparatie

✓ Op factuur betalen

✓ No cure, no pay

Meer informatie