Zwart beeld op je iPhone, wat nu?

Zwart beeld op je iPhone

Je drukt de homebutton of de aan/uitknop in, maar er gebeurt niets? Er komt geen beeld of teken van leven?

Géén paniek, wellicht dat onderstaande opties de oplossing kunnen bieden voor jouw probleem. iPhonerepairs adviseert om de stappen in onderstaande volgorde te volgen.

iPhone oplader

Het kan zo zijn de je batterij leeg is, waardoor je geen beeld hebt op je telefoon. Probeer je telefoon eerst op te laden en wacht tot er een batterij verschijnt. Het kan even duren voor je iPhone is opgestart, omdat de iPhone een minimale lading nodig heeft om op te kunnen starten. Komt er geen beeld met stroomvoorziening? Het kan even duren voordat de iPhone helemaal opnieuw is opgestart.

“Apple adviseert om de iPhone minimaal één uur op te laden.”  

iPhone opnieuw opstarten

Gebeurt er niks nadat je de telefoon in de oplader hebt gestopt? Probeer dan om de telefoon opnieuw op te starten. Lukt dit niet door de aan/uitknop ingedrukt te houden, dan zal het opnieuw opstarten geforceerd moeten worden. Dit doe je door de aan/uitknop en homebutton minimaal 10 seconden ingedrukt te houden totdat het Apple logo verschijnt op je beeldscherm. Je iPhone start nu weer op.

iPhone herstellen

Als stap een en stap twee niet succesvol zijn, kan je de iPhone herstellen. Hiervoor dien je iTunes (Géen iTunes op je laptop/computer? Download iTunes gratis.) op je laptop of computer te hebben. Voordat je de iPhone gaat herstellen is het ten zeerste aangeraden om een back-up te maken van je datagegevens. Wellicht heb je dit al op je iCloud, maar je kan je iPhone synchroniseren met je iTunes om vervolgens al je data op je laptop/computer te hebben. Bovenaan in het menu zie je een knopje met de tekst ‘herstel iPhone’. Klik hierop en volg de stappen voor het herstellen van je iPhone

Neem contact op met iPonerepairs

Wellicht heb je geen affiniteit met telefoons en/of computers en wil je dat het wordt opgelost door een professional. Onze reparateurs hebben ruim ervaring met oplossen van technische problemen aan iPhones. Neem vrijblijvend contact met ons op het telefoonnummer 085 – 88 88 608 of plan een terugbelverzoek in. Wij komen graag bij u langs om het op te lossen!